حتما دیدن فرمایید

یکی از امکانات این وبلاگ دارا بودن صفحات جداگانه اش است که بسیار مطالب اموزنده دارد برای مشاهده ی هریک از صفحات جداگانه زیر روی آن کلیک نمایید


 

1. علم نامه وبلاگ                          

 

  2. عکس های علمی        

 

       3.فیلم های علمی      

 

                4.نمونه سوالات                 

 

                        5.کتاب ها



 گرد اورنده : علی جرکانی                                           پایگاه :دبیرستان نمونه دولتی شهید احمد فروغی

 


موضوعات مرتبط: پنل دانش اموزان و درسی ، ،
برچسب‌ها:

یک شنبه 6 دی 1398برچسب:دبیرستان نمونه دولتی , فروغی , فروغی , احمد فروغی , ناحیه جی , دبیرستان ,, | 6:16 بعد از ظهر | علی جرکانی |

دانش آموزان عزیز جهت دانلود فایل مسابقه نهج البلاغه پایه نهم بر روی تصویر زیر کلیک کنید

 

pdf  فایل مسابقه نهج البلاغه پایه نهم


موضوعات مرتبط: پنل دانش اموزان و درسی ، ،
برچسب‌ها:

پنج شنبه 12 آذر 1394برچسب:, | 3:13 بعد از ظهر | علی جرکانی |

روز دانش اموز13 ابان ماه

تهیه کننده : علی جرکانی....دبیرستان نمونه دولتی شهید احمد فروغی

روز دانش آموز,13 آبان,13 آبان روز دانش آموز

روز دانش آموز

13 آبان روز دانش آموز - دانش آموزان همچون ساير گروه هاي ملت در اطاعت از فرمان حضرت امام (ره) كه همه را دعوت به مبارزه بي امان با رژيم امريكايي شاه مي نمود، سر از پا نمي شناختند و نجات اسلام را در پيروي كامل از امام (ره) سازش ناپذير مي دانستند. اين طبقه جوان و فعال جامعه بحق يكي از اركان و پايه هاي مهم انقلاب پيروزمند اسلامي بودند.



موضوعات مرتبط: پنل دانش اموزان و درسی ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
سه شنبه 19 آبان 1394برچسب:, | 4:44 بعد از ظهر | علی جرکانی |

 

 تهیه کننده : علی جرکانی....دبیرستان نمونه دولتی شهید احمد فروغی

اگر می‌خواهید زود درس را به ‌خاطر بسپارید

 

پژوهش‌های قبلی نشان داده بود که اتفاقات اخیر به طور موقت در ناحیه‌ای از مغز به نام هیپوکاموس ذخیره می‌شوند که یادآوری دوباره آنها بلافاصله پس از یادگیری در انتقال آنها به بخش‌های دائم تر مغز نقشی حیاتی دارد. اما در زمان بیداری این مقاومت بسیار شکننده است برای مثال حفظ کردن شعر دوم انتقال شعر قبلی به قسمت عمیق مغز را مشکل می‌کند.

 

نتایج یافته‌های جدید دانشمندان را حیرت زده کرده است. این نتایج نشان می‌دهد که بهترین راه برای فراموش نکردن چیزی که به تازگی یاد گرفته‌اید مانند یک شعر، یک بازی یا یک معادله جبری چرت کوتاهی پس از یادگیری است.

 

به نقل از خبرگزاری فرانسه، محققان آلمانی نشان دادند عملکرد مغز برای جلوگیری از خدشه‌دار شدن موارد به ذهن سپرده شده در جریان خواب بهتر از بیداری است که روزنه جدیدی به روند بسیار پیچیده ضبط و بازیابی داده‌ها و یادگیری کوتاه مدت است.

 

پژوهش‌های قبلی نشان داده بود که اتفاقات اخیر به طور موقت در ناحیه‌ای از مغز به نام هیپوکاموس ذخیره می‌شوند که یادآوری دوباره آنها بلافاصله پس از یادگیری در انتقال آنها به بخش‌های دائم تر مغز نقشی حیاتی دارد.

 

اما در زمان بیداری این مقاومت بسیار شکننده است برای مثال حفظ کردن شعر دوم انتقال شعر قبلی به قسمت عمیق مغز را مشکل می‌کند.

 

تحقیقات جدید نشان داده که این اتفاق زمانی که ما می‌خوابیم نیز رخ می‌دهد. از ۲۴ داوطلب این تحقیق خواسته شده بود تا ۱۵ جفت کارت را به شکل حیوانات و اشیا حفظ کنند و در هنگام انجام آزمایش بوی نامطبوعی برای آنها پخش شد.

 

۴۰ دقیقه بعد، نیمی از آزمایش شوندگانی که بیدار مانده بودند، به یادگیری دوم و اشکال مختلف دیگری پرداختند و درست پیش از آغاز، بوی مشابهی برای آنها پخش شد تا خاطره آزمایش اول را زنده کند.

 

۱۲ آزمایش شونده دیگر، آزمایش دوم را پس از چرتی کوتاه انجام دادند که در جریان این چرت، بویی برای آنها پخش می‌شد.

 

عملکرد گروه دوم هنگام به خاطر آوردن آزمایش اول تا حد زیادی بهتر از گروه اول بود؛ ۸۵ در برابر ۶۰ درصد.


به گفته پزشکان، این کشف می‌تواند کمک خوبی به قربانیان تصادفات شدید باشد که بر حافظه آنها تأثیرگذار بوده است.

منبع: بیتوته


موضوعات مرتبط: پنل دانش اموزان و درسی ، علمی ، ،
برچسب‌ها:

یک شنبه 10 آبان 1394برچسب:, | 4:47 بعد از ظهر | علی جرکانی |
 
 
 9روش برای خواندن دروس
 
بسیاری از دانشجویان از همان دوران ابتدایی به دنبال شیوه صحیح یادگیری و درس خواندن بوده‌اند. از شیوه‌هایی مانند حفظ کردن گرفته تا حبس کردن خود در یک اتاق ولی در اینجا شیوه‌های موثری برای مطالعه آورده شده است.

اخیرا روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرده بسیاری از این عادت‌های مطالعه هیچگونه توجیه علمی ندارند حتی برخی از این شیوه‌ها تاثیری برخلاف شواهد و تصورات موجود دارند.

در ادامه برخی از شیوه‌های موثر مطالعه و یادگیری را مرور می‌کنیم:

1- تغییر متناوب مکان مطالعه و درس خواندن:
اگرچه بسیاری از دانشجویان به مطالعه در کتابخانه شدیدا معتقد هستند، اما دانشمندان علم ادراک بر این باورند تغییر متناوب محیط مطالعه برای یادگیری بسیار موثر است. چرا که حافظه انسان بر اساس موقعیت و مکان شکل می‌گیرد در نتیجه تغییر محیط مطالعه، میزان به خاطر سپردن چیزهایی که یاد گرفته‌اید را افزایش خواهد داد.

2- مطالعه و انجام تکالیف گروهی:
هیچ وقت قدرت همکلاسان و هم گروه های خود را دستکم نگیرید. به ویژه وقتی که بر روی یک مسئله دشوار کار می‌کنید. تقسیم مسوولیت یکی از راه‌های موثر جهت فائق آمدن بر مشکلات و کاهش حجم کاری و درسی می‌باشد و به شما اطمینان می‌دهد که درس را بهتر بفهمید. این فعالیت گروهی ممکن است حتی منجر به پیدا کردن یک دوست جدید شود.

3- استفاده از کارت‌های فلش:
بعضی وقت‌ها بهترین شیوه، همان شیوه‌ای است که همیشه از آن استفاده می‌شود. درست است که کارت‌های فلش قدیمی هستند اما هنوز وسایل خوب و قابل اتکایی هستند. نوشتن نکته‌ها، تعاریف و توضیحات بیش از یک بار، به نقش بستن اطلاعات در حافظه کمک می‌کنند. ضمن اینکه این کارت‌ها یک وسیله بسیار عالی جهت یادآوری و تداعی تعریف‌ها می‌باشند.

4- امتحان دادن:
هر چقدر هم که از امتحان تنفر داشته باشید اما مطالعات نشان می‌دهد یک ارزشیابی جدی مانند امتحان نه تنها مؤید میزان دانش دانشجویان است بلکه می‌تواند کیفیت و ارزش علمی دانشجویان را نیز افزایش دهد. آزمون‌های متناوب به یادگیری دوباره و به خاطر آوردن اطلاعات ما کمک می‌کند، ضمن اینکه در هنگام آماده شدن برای امتحانات نهایی تازه به ارزش و عملکرد امتحانات طول ترم پی می‌بریم.

5- خوابیدن

یک ذهن خسته، ذهنی کند است. پس به اندازه کافی بخوابید و شاهد افزایش معدل درسی خود باشید.

6- خود را در هیچ گروه یا دسته‌ای قرار ندهید

دانشجویان اغلب خود را در یک دسته خاص طبقه‌بندی می‌کنند. به عنوان مثال خود را دانشجوی دارای هوش دیداری یا دارای هوش شنیداری قلمداد می‌کنند یا اینکه برخی معتقدند طرف چپ مغزشان فعال‌تر است یا برخی بر این باورند که طرف راست مغزشان فعال‌تر است. تحقیقات نشان می‌دهد که این طبقه‌بندی‌ها به میزان زیادی همراه با خطاست. بهترین شیوه این است که به جای نگرانی درباره اینکه در کجای فرآیند یادگیری قرار دارید، مناسب ترین شیوه یادگیری را مطابق با توانایی‌های خود پیدا کنید.

7- حضور در کلاس

شاید این مسئله بدیهی و واضح باشد. اما سخنرانی‌های طولانی استادان و زمان شروع کلاس‌ها در ساعات اولیه صبح، اغلب باعث شده شرکت در کلاس تا حدودی سلیقه‌ای و دلبخواهی شود. بهترین شیوه برای آمادگی در امتحانات، حضور در کلاس درس می‌باشد. در این صورت می‌توانید با سلسله مراتب درسی آشنا شده و از مطالبی که از آنها امتحان گرفته می‌شود، مطلع شوید.

8- خود را غرق جزوه‌ها و منابع درسی متعدد نکنید

با توجه به این ضرب‌المثل قدیمی که کیفیت بهتر از کمیت است، یافته‌های دانشمندان نشان می‌دهد غرق شدن در خیل عظیم جزوه‌ها و کتاب‌های درسی متعدد شیوه موثری برای یادگیری نیست. بلکه بهترین شیوه تمرکز بر روی یک موضوع و وقت گذاشتن بر روی آن تا زمان تسلط کامل بر روی مطالب موجود در آن کتاب می‌باشد. همیشه سعی کنید کمتر بین موضوعات مختلف گشته ومنبع خود را تغییر دهید. به عبارت ساده تر از این شاخ به آن شاخ نپرید در این صورت کمتر خسته شده و بیشتر یاد می‌گیرید.

9- منظم باشید

تنها چیزی که از داشتن یک ضر‌ب‌الاجل زمانی بدتر است، از دست دادن این ضرب‌الاجل می‌باشد. پس سعی کنید همیشه منظم باشید و از تعلل و به تعویق انداختن وظایف خود اجتناب کنید.

منبع: ایسنا
 

موضوعات مرتبط: پنل دانش اموزان و درسی ، علمی ، ،
برچسب‌ها:

یک شنبه 10 آبان 1394برچسب:, | 4:39 بعد از ظهر | علی جرکانی |

برای مشاهده 


موضوعات مرتبط: پنل دانش اموزان و درسی ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
جمعه 8 آبان 1394برچسب:, | 9:37 قبل از ظهر | علی جرکانی |

 

 برای مشاهده 


موضوعات مرتبط: پنل دانش اموزان و درسی ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
پنج شنبه 7 آبان 1394برچسب:, | 9:55 بعد از ظهر | علی جرکانی |

روی عکس شماره کلاس تان کلیک کنید تا به برنامه کلاسی کلاستان راهنما شوید

                       

برنامه کلاس هفتم1                   برنامه کلاس هفتم 2


 

                       

 

برنامه کلاس هشتم2                     برنامه کلاس هشتم1


 

 

                     

برنامه کلاس نهم2                  برنامه کلاس نهم3                   برنامه کلاس نهم1


 

 

 

 برنامه کلاسی کلیه کلاس ها*با همدیگر*


موضوعات مرتبط: پنل دانش اموزان و درسی ، ،
برچسب‌ها:

پنج شنبه 7 آبان 1394برچسب:, | 3:6 بعد از ظهر | علی جرکانی |

برای مشاهده


موضوعات مرتبط: پنل دانش اموزان و درسی ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
چهار شنبه 6 آبان 1394برچسب:, | 6:49 بعد از ظهر | علی جرکانی |

برای مشاهده


موضوعات مرتبط: پنل دانش اموزان و درسی ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
چهار شنبه 6 آبان 1394برچسب:, | 3:8 بعد از ظهر | علی جرکانی |

برای مشاهده روی ادامه مطلب کلیک کنید


موضوعات مرتبط: پنل دانش اموزان و درسی ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
یک شنبه 3 آبان 1394برچسب:, | 5:22 بعد از ظهر | علی جرکانی |
صفحه قبل 1 صفحه بعد